Huzalhálózat

- Oct 13, 2017-

Rozsdamentes acélból készült dezintőtörlő / köd eltávolító, távolítsa el a cseppecskéket ütközéskor a huzal felületén. Az izzóspirálon összegyűjtött folyadék ezután a gravitáció alatt leereszthető a padról. Korlátozott hatókörűek, ahol a cseppecskék szinte teljes eltávolítását körülbelül 3-5 mikronra csökkentik. A szaggatott gőzfrekvencia tartománya kb. 3: 1. A túlzottan magas gőzsebességnél a huzalfelszínre ütköző folyadékcseppeket a gőz elnyeli, és visszaveszi őket, mielőtt lefolyhatnak.

A Chemxin huzalos páramentesítők drótanyagokból készülnek, amelyek metszetben vagy műanyagból álló, aszimmetrikus hurokkal rendelkeznek, tipikus huzalátmérőkkel 0,1 - 0,3 mm.

A huzalátmérő gondos megválasztásával a Chemxin termékek rendkívül nagy szabad térfogatú (jellemzően 98-99%) dróthálós demisztereket gyártottak, a nagyon nagy eltávolítási hatékonysággal és alacsony nyomáseséssel együtt.

A huzalátmérővel és a hálós sűrűséggel párhuzamosan a tervezés és az üzemeltetés egy másik fontos paramétere a gőzsebesség. Ezt a szemből való gondos kiválasztással lehet szabályozni. Az optimális terület az üzemi hőmérséklet, a nyomás és a nyomásesés függvénye. Normál üzemi körülmények között 99% + eltávolítási hatékonyság érhető el 250 Pascalnál kisebb nyomáseséssel.

Alkalmazás:

A mérgező légszennyező anyagok eltávolítása

Az abszorberekben, tisztítóberendezésekben és desztilláló berendezésekben az oldószer-veszteségek csökkentése

Optimalizálás vízforralókban, újraindítókban és kristályosítókban

A felszedés megszüntetése

Folyékony folyékony rendszerekben használatos

A kábel, az autóipar és a számítógépipar tömítéseként használják

Gáz-folyadék, szilárd-folyadék elválasztás

Sótalanító üzemek

huzalos porlasztók