Melyik toronycsomagolás a súroló oszlopokhoz

- Jun 22, 2019-

Először is láthatjuk, hogy súroló oszlopok. Hogyan működik?

 

A szennyezett levegő belép a toronyba, a gáz egy része folyadékba kondenzál és marad a torony alján. Állítsa be a forralóhőmérsékletet úgy, hogy a folyadék felfelé párologjon, majd állítsa be a kondenzátort úgy, hogy a folyadék visszafolyjon az edénybe, egyensúlyt teremtve. A csomagolórétegen keresztül, a csomagolási felületen a gáz-folyadék fázis szoros kapcsolatban van a tömegátvitel céljából. A gáz átmegy a páraelszívón , és elválasztja a nedvességet, majd tiszta gáz távozik a toronyból.

 

)FP7]SR{J5}RCRFTZDL~I$B

Hogyan válasszuk ki a véletlenszerű és a strukturált csomagolást ?

 

A töltőanyagot három kategóriába sorolják: kerámia, fém és műanyag.

 

(1) A kerámiacsomagolás jó korrózióállósággal és hőállósággal rendelkezik, a kerámiacsomagolás olcsó, jó felületi nedvesíthetősége, törékeny, törékeny a legnagyobb hátránya. Széles körben használják gáz abszorpcióban, gázmosásban és folyadék extrahálásban.

 

(2) A fémcsomagolás különféle anyagokból készülhet, elsősorban a korróziós problémára tekintettel. A fémcsomagolás vékony falú szerkezetűvé alakítható, fluxusa nagy, gázállósága kicsi, magas ütésállóságú, magas hőmérsékleten, magas nyomáson, nagy ütési szilárdsággal, a legszélesebb körben felhasználható.

 

(3) A műanyag töltőanyag anyaga elsősorban polipropilént (PP), polietilént (PE) és polivinil-kloridot (PVC) tartalmaz. A műanyag csomagolásnak jó korrózióállósága van, és ellenáll az általános szervetlen sav, lúg és szerves oldószer korróziójának. Jó hőmérsékleti ellenállása, és 100 ° C alatt hosszú ideig használható. A műanyag csomagolás könnyű, olcsó, jó szilárdságú, ütésállósága, nem könnyen törhető fel, vékonyfalú szerkezetűvé alakítható. Széles körben használják abszorpcióban, deszorpcióban, elszívásban, por eltávolításban és más eszközökben.

 

Csomagolási cikkek:

Pall gyűrű

Raschig Ring

Intalox nyereg

Cascade mini gyűrű

Huzal-géz szerkezetű csomagolás

Perforált lemez hullámosított csomagolás

páramentesítő

1561171294(1)