Mi a jó molekuláris szita?

- Mar 26, 2018-

I. Mi a molekulaszűrő?

A molekulaszűrő mikroporózus szilárd anyagú, alumínium-oxid-szilikát-tag, amelyet zeolitnak is neveznek, képes egy olyan fajta kiválasztására, amely elsősorban méretkizárásos eljáráson alapul. A zeolite nevet először 1756-ban egy svéd, egy ásványtanító Axel Fredrik Cronstedt hívta fel, aki megfigyelte, hogy a gyorsan felmelegedő anyag sztípite miatt nagy mennyiségű gőzt bocsátott elő az anyag által adszorbeált vízből. Ennek alapja az úgynevezett " zeolit " , mert a görög " zeó " azt jelenti, forraljuk, " lite (lithos) " jelent kő.

II. Milyen típusú molekulaszűrő használata?

Az emberek már nagyon jól használják ezt a terméket számos területen. Például használhatjuk katalizátorként, adszorbensként és detergensként. A különböző méretű pórusok szerint felszívhatja a H 2 O, CO 2 vagy más molekulákat a tiltakozásból, néhány vállalat víztisztításra vagy gáztermékre vagy tisztításra használja. Ennek köszönhetően erőteljes szilárd állapotú savval elősegítheti a savkatalizált reakciók sokaságát, például az izomerizációt, az alkilezést és a krakkolást, amelyet széles körben alkalmaznak a petrolkémiai iparban. 1992-ben több mint 1 millió tonna zeolitot használtak a globális mosószerekben. A konkrét felhasználás attól függ, hogy mi a projektnek szüksége.

III. Mi a jó molekulaszűrő?

Jelenleg a világ évi természetes zeolit termelése mintegy 4 millió tonna, körülbelül 2,6 millió tonna szállítják a kínai piacon. A kínaiak a legtöbb zeolitot használják, a vásárlás legnagyobb tapasztalatával rendelkezünk, és nagyon jól ismerjük ezt a terméket. Jó molekulaszűrő, ha alkalmas a projektre, jó minőségű és elfogadható áron. Legjobb választása szerint a Chemxint választotta az Ön szállítójának, Jiangxi-ban van gyár, ahol a kínai kerámia fővárosa, és nagyon jól ismerjük a molekulaszűrőt, itt vagyunk, hogy segítsünk a sikerben. Üdvözöljük a chemxin.com weboldalán. .


3.jpg