Mi az aktivált molekuláris szitapor?

- Aug 09, 2019-

Az aktivált molekuláris szita por dehidratált molekuláris szitán szintetizált nyers porból készül. Jó diszpergálhatóság és gyors adszorpciós sebességgel rendelkezik, amelyet az iparban használnak bizonyos speciális adszorpciós alkalmakhoz: például az adszorpció szétszórására szolgáló anyagban keverve, amorf szárítószerként. Széles körben használják bevonatban, festékben, gyantában és ragasztó adalékanyagként, amelyek eltávolítják a nedvességet, kiküszöbölik a légbuborékokat, és javítják az anyag egyenletességét és szilárdságát. Szárítószerként is felhasználható fűszál kompozit szalag szigetelésére.

1565338141(1)

Aktív molekuláris szitapor   jellemzők :

 

1, Erős tevékenység:

A nyers szintetikus zeolit por magas hőmérsékleten történő pörkölés után, miután elvesztette a legtöbb nedvességet, majd feldolgozta az aktivációt.

 

2, feleletválasztós:

A pórusméret 3A, 4A, 5A, 10A .

 

3, abszorpció és D szétszabadság:

Jól diszpergálható és adszorbeálhatja a káros gázokat, mint például a CO2 H2S SO2, amelyek a gyártás során keletkeznek, és javítja az egységességet és az szilárdságot a buborékok képződésének elkerülése és az élettartam meghosszabbítása érdekében.

 

4, szárítószer:

Abszorbeálhatja a nedvességet és más szennyeződéseket, amelyek befolyásolhatják a termékek minőségét anélkül, hogy megváltoztatnák a termék fizikai és kémiai tulajdonságait.

 

5, környezetvédelem:

Biztonság, környezetvédelem, nem toxikus

 

6., Széles körű felhasználás :

Bevonat, rétegzés, plasztomer, épület, cement, gumiipar stb.

1565338324(1)