VPSA folyamat

- Aug 26, 2017-

O2 és inert gázok áramlik keresztül a molekuláris sziták a O2 puffer tartály, az O2-kompresszor és az O2-tároló tartály. Molekuláris sziták kezdenek adszorbeálódik gázok és hagyja abba, amikor telítetté válhat, állandó nyomás alatt. A molekuláris sziták kell hozni a következő adszorpciós tanfolyam. A regenerációsmolekuláris szitákaz a folyamat, desorbing N2, a H2O és a CO2-ból molekuláris sziták csökkenti a nyomást.

 

Jobb teljesítmény, az elején, molekuláris sziták mellett végrehajtó adszorpció és deszorpció, több cikluson keresztül aktiválni kell. Az aktiválás magában foglalja a lépéseit felfüggesztéséről, szellőztető kicsomagoláskor és hulladék gázok.

 

Molekuláris sziták külön O2 levegő azáltal körkörösen és folyamatosan adszorpciós és a regeneráció folyamata. Ahhoz, hogy a magas és stabil ráta, a dupla oszlopos VPSA rendszer van szándékos-val felváltva végre adszorpció és deszorpció adszorpciós hajók két. Ugyanakkor No.1 veszi a folyamat az adszorpció adszorpciós hajó és adszorpciós hajó No.2 veszi a deszorpciós folyamat.

 

Az elmúlt években a trendek egy egy egyszerűsített munkafolyamat VPSA oxigén technológiai fejlesztés. Az elmúlt három, négy egyszemélyes ággyal, két ágy, a 6000 m³/h VPSA oxigénberendezés legyen kijelölt két 3000 m³/h berendezések. Ugyanakkor a műszaki követelményeknek.