Használja az aktivált alumínium-oxidot a szárítószerkezethez

- Nov 03, 2018-

Aktivált alumínium-oxid a szárítószerhez Magas felületű, nagyon porózus alumínium-oxid. Adszorbeálhatja a gázokat és a folyadékokat formája megváltoztatása nélkül. Az adszorpció révén szárítószerként működik. Ahogy a levegő áthalad az alumínium-oxidon, a levegő levegője megragad és csapdába kerül, és az aktivált alumínium-oxid szűrőn áthaladó levegő kiszárad. Még ha folyadékba merül, a ctivated A lumina nem esnek szét vagy lágyul.

 

A szárítószerhez az aktivált alumínium-oxid eredeti adszorpciós hatékonyságát vissza lehet állítani úgy, hogy a hőmérsékletet bármilyen hőmérsékletre melegítjük 350 ° C és 600 ° F közötti hőmérsékleten. Amikor a szárítószert a fentiek szerint melegítjük, a benne tárolt víz felszabadul. Ez azt jelenti, hogy az aktivált alumínium-oxid szűrők újra és újra felhasználhatók.

 

Levegő- és gázszárítás: A szárítószer aktivált alumínium-oxidja szinte minden folyadékot és gázot megszáríthat. A folyadék hatékony tárolása, szállítása és feldolgozása érdekében gyakran szükséges a víz eltávolítása.