Két termelési módszerek, a kálium-permanganát aktivált timfölddel

- Aug 12, 2017-

Általában vannak kettő módszer részére gyártás aKMNO4, aktivált timfölddel. Az egyik merítés, egy másik kevernek. Sok vásárló nem tudom, a különbség az alábbi két módszer, és nem tudom, melyik a jobb. Így a mai Hírek, mi jön a téma, "mi a különbség a vegyes, és bemerülő típus?

Mint azt mindannyian ismert, a termelési módszer különbözik. A vegyes módszer a kálium-permanganát keveredés AL2O3 és egyéb anyagok, akkor az anyag gördülő labdát, és égő. A merítés aktivált timfölddel is merítik az aktivált timfölddel golyó folyadék kálium-permanganát több órán keresztül, majd kijön a lila golyók.

Majd akkor kérdezd meg"hogyan lehet megkülönböztetni a két módszer módozatok?" Itt bemutatjuk a módszer az Ön számára.

Először is a Bemerülő típus néz több szép és azonos színű, de vegyes alumínium-oxid golyó fehér golyó van benne. Valójában a Bemerülő típus a kálium-permanganát folyadék kristály felületén aktivált timfölddel labdát. Másodszor, ha mi összetörni a vegyes gyöngyök, a belső lila, de törje össze a lila merítés alumina gyöngyök, a belső fehér, nem lila. Így láthatjuk, milyen hatása lesz a jobb. Ezért azt javasoljuk, hogy válassza ki a vegyes KMNO4 aktivált timfölddel hatása a jobb és hosszabb lesz az élettartama.

Methods-for-Potassium-Permanganate-Activated-Alumina.jpg