Torony csomagolási információk

- Aug 29, 2017-

Chemxin egy professzionális gyártója, több mint tíz éve során fém véletlenszerű csomagolás, kerámia véletlenszerű, csomagolás, műanyag véletlenszerű csomagolás. Fém torony, mint a csomagolásFém Pall gyűrűs(Hajlító gyűrű),Fém Raschig-gyűrű,Fém Cascade Mini gyűrű,Fém Intalox nyergekstb a nagyon forró eladás termékek. Plastic,METAL, ésCERamicStrukturált Packingvannakis elérhető.Ha szeretne többet tudni tájékoztatást teljesítményétTorony véletlenszerű csomagolás, vegye fel a kapcsolatot Guangzhou Chemxin környezeti Material Co., Ltd..

 

Torony, csomagolás (塔填料)és torony töltésanyag használják hűtőtornyok, hogy egy nagy felületű, a gőz kondenzációs anélkül, hogy korlátozná a levegő áramlását. Torony csomagolás semleges, szilárd formájú tömege. Egy hengeres oszlopon belül biztosít egy nagyobb területet a gáz- és folyadék, amely web súroló, hogy kapcsolatot.

Alkalmazások(运用)

A torony csomagolás alkalmazások közé tartozik a levegőztető,savas gázok mosása, katalitikus gáz mosása, lepárlás, a csapadék, a por eltávolítása, és a pára megszüntetése. Torony csomagolás is használjákvízkezelés,közvetlen-Érintkezéses, meleg víz előállítására, oxigenizáció, degasification, felszívódását, deszorpció, kijavítása, kitermelés, sótalanítás, szárítás, keverés, haltenyésztés, biológiai szűrés és a kezelés az üvegházhatást okozó gázok.

 

Torony csomagoló anyagok biztosítása egy nagy területet egy alacsony sűrűségű ömlesztett. Egy nagy felületű anyag hasznos részére coalescing gőz és a víz, a magas páratartalom alkalmazások, míg egy alacsony tömeges sűrűségű anyag lehetővé teszi, hogy egy minimálisan akadályozott áramlását a nedvességtől teli (és esetleg a részecske-terhelt) áramban. Mint ilyen a forró kipufogógázok és/vagy gőz, gáz súroló, égetőmű, kemence, környezetszennyezés ellenőrzési eszköz vagy hasonló berendezések áthaladnak egy függőleges oszlop; a forró gázok a füstgáz növekedése. Az oszlopon belül a torony csomagolás felületet biztosít részére elfog a nedvesség-és/vagy por, amely akkor esik a begyűjtést pont a torony alján, míg a forró gázok emelkedik a kilépési.

 

Az alkalmazástól függően a csomagolás lehet véletlenszerű vagy strukturált. Véletlenszerű csomagolásban egy viszonylag olcsó módja, hogy növelje a hűtőtorony a hatékonyságot és a kapacitást. Funkciók közé tartozik a magas lepárlás, a felszívódás és a csíkot hatékonyságát; nagy szilárdság-súly arány; és egy magas specifikus Hőátbocsátási. Egyes termékek hasonlóak pall gyűrűk mechanikai szilárdság és hatékonyság. Csomagolás torony szerkezete és géz csomagolásban, valamint a nagy teljesítményű tálcák és a belső egyedi tervezésű tartalmazza. Strukturált csomagolásban nyújt nagyobb hatékonysággal és alacsonyabb nyomás csökken, mint a véletlenszerű csomagolásban vagy tálcák. Termékek, amelyek fémhuzalból vagy műanyag géz alkalmasak alkalmazások alacsony nyomásesés esetén fontos. Kerámia, strukturált csomagolás célja, hogy a keverés és radiális elosztása a folyékony és gáz patakok támogassák. Más típusú torony csomagolás is elérhetők..

Tower Packing Information