Szilikagél

- Nov 16, 2017-

A Chemxin háromféle szilikagélt tartalmaz, fehér / kék / narancssárga.

Fehér szilikagél átlátszó, főként vízálló vízben történő szárításhoz használható, katalizátor hordozóként, adszorbensekként , szeparátorokként és változó nyomású adszorbensekként is használható. Nem színtelen.

A kék szilikagél kékről fénytől elszíneződött, amikor adszorbeálódott. Elsősorban a nedvesség, a műszerek, mérőeszközök és berendezések rozsdásodásának felszívására használható a zárt körülmények között. A nedvesség felszívása után kékről pirosra változik, vizuálisan jelezve az adott környezet relatív páratartalmát. Normál szilikagél vagy szárító használata esetén azt jelzi, hogy a szárító mennyire elnyeli a nedvességet és megítéli az adott környezet relatív páratartalmát. Széles körben használják szilikagél-szárítót precíziós műszerek, bőrök, cipők, ruhák, élelmiszerek, gyógyszerek és háztartási elektromos készülékek csomagolására stb.

Az narancssárga színű szilikagél narancssárga vagy sötétzöld színű. A terméket önmagában vagy más szilikagélen keverhetjük. A nedvesség kiszáradásához és jelzéséhez megfelelő mennyiségű terméket helyezhetünk el megfelelő tárolóedénybe vagy csomagolásba e cél érdekében.

Ezt a terméket elsősorban szárításra használják, a szárítási vagy nedvesség mértékét, valamint a precíziós műszerek, gyógyszerek, petrolkémia, élelmiszer, ruházat, bőr, háztartási gépek és egyéb ipari gázok stb. Széles körben történő felhasználását. mint pl. nedvességállóság és párátlanítás.


IMG_7599.jpg