Nitrogéngenerátorban lévő szénmolekula-szita csere lépései és óvintézkedései

- Jun 28, 2019-

Normál üzemi körülmények között az egységek használatának a nitrogénrendszer rendszeres gázellátási nyomásának kell lennie, a vízolaj-eltávolító szűrő felrobbantási körülményein, az on-line detektálás nitrogén tisztaságán és a nitrogén kivitelének áramlásán keresztül .   A nitrogén hosszú távú használatának meg kell őriznie az exportált nitrogén-tisztasági mutatót, például a tisztasági csökkenésnek csökkentenie kell a nitrogén-export áramlását, meg kell őriznie a nitrogén tisztaságát annak érdekében, hogy a munka időtartama alatt megfeleljen a normának, például csökkentse a nitrogén áramlási sebességét, a nitrogént a termelési kapacitás nem elegendő egy használat után, a nitrogéngép-rendszernek azonnal be kell lépnie az állásidőbe és a karbantartásba, az adszorpciós torony belső adszorbens nitrogént előállító gépébe kell cserélnie.

 

A nitrogéngenerátor-rendszer leállítása után azonnal meg kell követelni a tapasztalt szén-molekuláris szita cserét a cserére és a telepítésre. A vállalat egyszerűen bevezeti a nitrogéngenerátor szénmolekuláris szita cseréjének lépéseit és óvintézkedéseit :

 

1. Először állítsa le a sűrített levegő ellátását, ürítse ki a nitrogéngenerátor-rendszer belső nyomását, amíg az összes nyomásmérő nullára visszatér, és szakítsa le a rendszer teljesítményét;

 

2. Ha a nitrogénkivezető cső az adszorpciós torony tetejéhez van csatlakoztatva, akkor először a nitrogénkivezető csövet kell elválasztani, majd az adszorpciós torony felső burkolatát egyenként kell eltávolítani;

 

3. Tisztítsa meg a szénmolekuláris szitát a szénmolekuláris szitával töltött töltőtoronyban.

 

4, ellenőrizze a töltőtornyot a képernyőn és a tenyérpárna sérült-e;

 

5. Készüljön fel a rakodásra, miután ellenőrizte, hogy nincs-e maradék a toronycsomagolásban;

 

A 6. ábra az alsó lépésben lehet egy tenyérpadló rétegén, majd 5 cm-es aktivált alumínium-oxidot terjeszthet, majd megkezdi a szén-molekuláris szita feltöltését.

 

7. Töltse fel a tetejét, és ütje fel az adszorpciós tornyot kalapáccsal vagy vibrációs berendezéssel, hogy a szén-molekuláris szita szorosan be legyen csomagolva.

 

8. Helyezze vissza az összes berendezést és paramétert betöltés után

1561709635(1)1561709653(1)1561709667(1)