Az összes rozsdamentes acélból készült toronycsomagolás ára mindössze 3 napig érvényes

- Sep 05, 2017-

A rozsdamentes acél árak kínai akut növekedése miatt nemrégiben a Chemxin Chemical úgy döntött, hogy 3 nappal csökkenti a rozsdamentes acélból készült Tower Packing termékek árajánlata érvényességi idejét. Ezek közé tartozik a Metal Wire Gauze strukturált csomagolás , fém perforált lemez hullámcsomagolás , fém pall ring , fém Raschig gyűrű , Metal Intalox nyereg , fém VSP gyűrű, fém kaszkád mini gyűrű , fém konjugátum gyűrű stb

Kína a világ legnagyobb termelője és fogyasztói az acél és a szén. A kapacitáscsökkenés magas a központi kormányzat reformprogramjában, mivel a két iparágat régóta a többletkapacitás sújtja, és az elmúlt években Kína jelentős növekedést jelentett.

Az ország megígérte, hogy 2020-ig 100-150 millió tonnára csökkenti az acélkapacitást, beleértve a 2016-os 45 millió tonnát. Az idei széncsökkentési cél 250 millió tonna.

A kapacitáscsökkentési törekvések mind az acél, mind a szénárak élénkülését eredményezték. Október 21-én az acélösszetétel árindexe 79 százalékponttal emelkedett, az év eleje óta több mint 40 százalékkal.

Az árak emelkedése széleskörű pozitívumot adott Kínában a magas vállalati adósság leküzdésében, ahol a termelői árak szeptemberben először közel öt év alatt emelkedtek.

Az NDRC azt mondta, hogy továbbra is erőfeszítéseket fog tenni az acél és szén szükségtelen termelési kapacitásának felszabadítására, hogy hosszú távon megkönnyítse a strukturális átalakítást.


Stainless-steel-tower-packaging-products.jpg