Műanyagból folyadék felületi labda

- Sep 20, 2017-

Plastic-Liquid-Surface-Covering-Ball.jpg


Termék leírása

 

ChemxinBorító folyadék felszínén labda öntött polipropilén (PP), ez a termék két típusa van: i. típusú, hab labdát, úszó típus a habzó szilárd mag golyó (energiatakarékos).

 

Megfelelő hatókör

Amely magában foglalja a felső felületén kiterjed a szerepe elsősorban a labdát. Mint például: tároló tartály a sav-bázis, az megakadályozhatja a sav-bázis gáz kiömlött, párolgás, csökkenti a külső sav-bázis-gáz, a környezetszennyezés és a védelmi szerepe a sav-bázis anyagok; a víz sótalanítás, így a levegő és a víz különválás csökkentheti a CO2, O2 a levegő és a por és egyéb szennyeződések, a desalted a vízszennyezés, és biztosítják a víz minősége.

Mindenféle vízszintes tartályok, vízkezelés, a kondenzátum tároló tartályokban alkalmazott sótalanító víztartályok, nagy mértékben a savas köd a levegő szén-dioxid és az oxigén megvéd minőségű víz, energia, a vízszennyezés csökkentését megőrzése, a tiszta környezet hatása.

 

Módszer segítségével

Fogja fedezni használatát a labda felülete száma szerint a folyadék hozzáadásával, a labda természetesen rendezett, amely strukturált fedezésére, a folyadék felszínén, más tömítő anyagok szélén le kell zárni.