Az optimális megoldások elnyelő molekuláris sziták

- Aug 10, 2017-

Molekuláris szitákvan egy szintetikusan előállított változata a zeolit, és a szolgáltatás bonyolult hálózatán a pórusokat, és üres üregek, így ez a kivételes abszorpciós tulajdonságait. Bármennyire-a ' a kisebb molekulák, amelyek a magas abszorpciós kapacitással rendelkeznek. Míg molekulaszűrő torony a leggyorsabb abszorpciós ráta között fóliatasakba,-a ' is drágább, mint más fóliatasakba csomagolva. Általában levonni nátrium-kálium- vagy alumínium-szilikát, és elérhető-ban egy nedvszívó csomag. Molekuláris sziták rózsaszínes opálos és gyöngyök formájában.

Molekuláris sziták elnyelni az anyag a saját súlya 20 %-áig. Ezért sem lehet használni a saját maguk által, vagy kevert más fóliatasakba, bontsa ki az alkalmazás területén. Nekik van a képesség-hoz lehoz a relatív páratartalom, hogy olyan alacsony, mint 10 %-át, ha használják a megfelelő csomagolás. Molekuláris sziták ugyan elérhető az USA-ban, azok szélesebb körben használnak Európában gyógyszerészeti alkalmazásokban.

A CHEMXIN kínálunk különböző szűrőlapok (Angströmben mérik) molekuláris sziták. Mi kínálatát köre 3A, 4A, 5A, 10A és így tovább. Minden ezek különböző szűrőlapok alkalmas egyedi alkalmazások. Itt van egy gyors pillantást:

*3a molekulaszűrő torony:
Bizonyos típusú gázokat szárításra alkalmas, és ez adsorbs a NH3valamint a víz.

*4a molekulaszűrő torony:
Ez azt mutatja, rendkívüli felszívódását tulajdonságait, a víz, a szén-dioxid, így2, H2S, C2H4, C3H6között néhány más gázok. Széles körben használják az elnyelő anyag, a szén-dioxid.

*5A molekulaszűrő torony:
Ez felszívja a rendszeres szénhidrogének, valamint a más vegyi anyagok, mint például alkoholok, merkaptánok (tiolok).

*10a molekulaszűrő torony:
Alkalmas erősen szívja a szén-dioxid, valamint a víz. Ez teszi különösen alkalmas előtti tisztító kezelés a víz alatt.

 

Tudnivalók a Chemxin molekulaszűrő torony pls nyugodtan, látogasson elwww.chemxin.com


Molecular-Sieves