Molekuláris szita tesztelése - 1

- Jun 15, 2019-

Alkalmazás:

Mint ismeretes, hogy a Molecular Sieve alkálium-alumínium-szilikát, amelynek effektív pórusméretét különbözik, például 0,3 nm, 0,4 nm, 0,5 nm, 10 nm, azaz 3A 4A 5A 13X típusú.

A Chemxin Molecular Sieve- t széles körben használják kőolaj-, vegyipar-, kohászat, környezetvédelem, gyógyszerészet, űrkutatás területén szárításhoz és a gázok adszorpciójához.

 

Minőség ellenőrzés:

A termék minősége a gyártás során a legfontosabb, kétségtelen, hogy a Molecular Sieve ugyanaz.

A termék minőségének megítélésekor a fő paraméter az adszorpciós sebesség, az U alakú részecske , a sűrűség, a zúzási erő, a víztartalom ....

 

Tesztelés:  

Ma egyszerű módon megmutatjuk neked a molekuláris szita adszorpciós képességét. Ez megvizsgálja a hőmérsékletet. Hogy is mondjam? Mint tudta, a Molecular Sieve fizikai adszorpció, amikor a nedvesség adszorbeálódik, a szita hőmérséklete megemelkedik. Általában 20 gramm 25 (C1) vizet készítünk ; tegyen 10 gramm molekuláris szitát ebbe a vízbe; majd jelölje meg a legmagasabb hőmérsékletet (C2). C2-C1 = hőmérsékleti különbség. Például a 4A molekulaszűrő hőmérsékleti különbsége körülbelül 20 . Lásd az alábbiakban a Chemxin Lab tesztelési lépéseit.

 

A Chemxin Lab-tól

1560583385(1)