Molekuláris szita az oxigén generátor számára

- Sep 23, 2017-

Oxigén

Az oxigéngenerátor egy olyan gép, amely a környezeti levegőből oxigénnel dúsított gázkeveréket hoz létre, a PSA (Pressure Swing Adsorption) eljárás alkalmazásával. Az ilyen típusú oxigén generátort általában az egészségügyi alkalmazásokban használják. Az oxigéngenerátor molekulaszűrője hatékonyan szétválasztja az összes folyadékot vagy nitrogént az oxigénből. A 13X molekulaszűrő gyöngyök és pelletek formájában kulcsfontosságú elemek az adszorpciós feladatok tökéletesítéséhez. Az ilyen típusú molekulák speciálisan úgy vannak megtervezve, hogy a nagyobb molekulatömegű pórusokat szárítják. Ez a legmegbízhatóbb szárítószer az oxigén PSA folyamat számára.

Hogyan használják a 13X Molecular Sieve-t az oxigén generátorhoz?

A 13X molekulaszűrőt az oxigén szárításához és tisztításához használják, hogy ez hasznos legyen belélegzés céljából. Azt is mondhatjuk, hogy ez a szárítószer segít az embereknek, hogy tiszta és jobb módon lélegezzenek. Úgy működik, hogy a környező levegőt a gyöngyök és pelletek formájában rendelkezésre álló molekulaszűrőn keresztül adja át. A 13X képessé teszi az oxigént a nitrogénből való elválasztására, és a tiszta oxigénáramot 93-95% -ig biztosítja. A 13X molekulák nagyobb adszorpciós kapacitással rendelkeznek, mint az A típusú oxigénes molekulaszűrőhöz képest. A működési költségek és az energiafogyasztás csökkentésével növelheti a tiszta oxigén előállítását.

Az oxigéngenerátor molekulaszűrőjét a PSA eljárás segítségével az elmúlt években használják, hogy a tágan tiszta oxigént állítsa elő a beteg ambuláns orvosi használatra. Ezek széles körben használatosak a CO2 földgáz és PB-gáz eltávolítására, a levegőből származó dúsított oxigén eltávolítására, a szénhidrogének stb. Oxigénszármazékainak eltávolítására stb. A PSA által generált oxigén harmatpont -50 és -75 Celsius fok közötti az oxigéngenerátor . PSA-gazdag oxigént állít elő az X típusú kristály nátrium formájának segítségével.

A Chemxin a kiváló adszorpciós képességgel rendelkező szárítók és adszorbensek vezető gyártója, szállítója és exportőre. Nagyon hatékonyak a különféle iparágakban alkalmazott alkalmazások köréhez. Nagy teljesítményű molekulaszűrőt adunk az oxigéngenerátor számára a légzőszervi ellátáshoz. A lehető legjobb adszorpciós megoldást szolgáljuk az ügyfelek számára a hazai és a nemzetközi piacon.