Infravörös méhsejt kerámia égető lemez

- Dec 22, 2017-

Az infravörös katalitikus égő porózus kerámia méhsejtlemezek, amelyek a katalizátorhoz égő kályhához kapcsolódnak, és amelyek a fejlett tudomány és technológia kialakításában rejlenek. Az ideális égés-katalitikus égés eredményeképpen a metán gáz jobban elégethet, maximalizálhatja a gáz energiáját, ugyanakkor csökkenti a füstgáz-szennyezést (CO <0,02% nox=""><10 ppm),="" teljes="" mértékben="" megfelel="" a="" nemzeti="" környezetvédelmi="" előírásoknak=""> katalitikus égetés, hanem a kokszolásra hajlamos infravörös égés kiküszöbölése, az égő élettartamának meghosszabbítása érdekében; a katalizátoros égés a porózus kerámia méhsejtlemez lyukában, az igazi flameless égés, az infravörös sugárzás formájában felszabaduló energia nagy részét termeli, az infravörös erős penetráció serkenti a vízmolekulák rezonanciáját, így a hő behatolnak az egyenletesen fűtött tárgy mélyébe. annak érdekében, hogy a fűtési minőség és a szárítási hatékonyság javítása érdekében egységes fűtési hatás érhető el.

 

Infravörös méhsejt kerámia lemez, főleg gázüzemű infravörös égőkhöz. Egy ilyen kerámia lemez a méhsejtes kerámia lemez felületén, hogy javítsa az egyszerű sík hullámos, eltolódott háromdimenziós, növelve a fajlagos felületet és égési területet, amelyek játszanak a regeneratív égési szerepet, hogy teljesebb égéstermék lángok palánták elérése érdekében az infravörös égő fűtési hatása, az alacsony fogyasztás és a magas környezeti követelmények elérése érdekében. A túlmelegedés túlterhelése a gáz elégetésében elégtelen, elégtelen égetés, magas energiafogyasztás, emisszió alacsony a hiányosságok miatt.

Az infravörös égő jellemzői a következők:

1. Cseppfolyósított kőolaj-gáz használata, tiszta, környezetbarát.

2. Nagy termikus hatékonyság, gazdaságos és praktikus, a gázfogyasztás költsége, mint az energiafogyasztás 50% -os megtakarítása.

3. Telepítse a kényelmes és egyszerű. Az elektromos szárítóval összehasonlítva a költségek több mint felét csökkentik.

Ezért az infravörös égő az ipari fűtés, szárítás, hőszigetelés egy új technológia, az új erőteljes, azt széles körben használják az ipari festék, nyomtatás és festés, az élelmiszer-és egyéb iparágak és területek.

 

Tipikus alkalmazások

1. Sütjük a kemencét

2. Élelmiszer sütés gyártósor számítógép automatikus szárító

3. Dedikált gáz infravörös sütő

4. Étel grillezett szekrény

5. Élelmiszer sütési vonal

6. Fújja be a gyártósor alján található telepítéstMi gyártunk méhsejt kerámia infravörös sugárzás hatása, nagy szilárdságú, égetés nem változik színes, nem koksz, égő tűzijáték lyuk a dugó, semmi glitches, egységes pórusméret, gyújtás és égő fél perc az infravörös hatások, kerámia éget egy óra után öntözés nem szakadás, a BTU által létrehozott égési terület.


technikai paraméterek

Ingatlan

Érték

Sűrűség g / cm3

0,6-0,7

Vízelnyelés

40-50%

Hajlítási szilárdság kgf / cm 2

10-20

A hőtágulási együttható 10 -6 / K

1,5-2

Hővezetés W / (mK)

1,1-1,3

Maximális használati hőmérséklet ℃

1200

Hő hatása (20-1000 ° C)

Nem crack 10-szer