Hogyan távolítsák el a formaldehidet

- Dec 08, 2017-

Általában a háztulajdonosnak nagyon óvatosnak kell lennie arról, hogy milyen termékeket használnak a tisztításhoz vagy a szagtalanításhoz, ha fa vagy kompozit padlóra van szükség. Az enzim tisztítószerek és a szagtalanító ismert, hogy elfogyasztják vagy elszínezik a padlóburkolatot és némi visszafordíthatatlan károsodást okozhatnak a padlón, ha nem vigyázol, és néhány hagyományos tiszta termék, például a Clorox és az ammónia nagyon csiszoló hatású, . Az EnviroKlenz Everyday szagelszívó a legbiztonságosabb és leghatékonyabb termék a kémiai szagok és kellemetlen szagok eltávolításában. A terméket csak 4: 1 arányban (4 rész EnviroKlenz és 1 rész vízben) hígítsuk fel, majd mopeljük fel a fa padlóra. Engedje meg, hogy 15 percig üljön, és meleg vízzel jöjjön mögé, és mosson le minden maradék terméket, amelyet hátrahagyott.

n a postán korábban említett szagok forrásának kezelésén túlmenően a háztulajdonosnak komolyan fontolóra kell vennie a levegő otthoni kezelését, amely a kémiai szagok és a VOC-k kiáramlásának volt kitéve. Az EnviroKLenz légi termék olyan termékek széles választékát kínálja, amelyek a VOC-k és kémiai szagok semlegesítésére szolgálnak az otthoni beltéri környezetben anélkül, hogy további vegyi anyagokat vagy illatanyagokat bocsátanak vissza a környezetbe.

Az EnviroKlenz HVAC szűrő megsemmisíti a káros vegyi anyagokat és a szagokat, nem csak a részecskék megfogását, mint a többi HVAC szűrőt és a Hepa szűrőket. A szénszűrők hatásosnak bizonyultak az EnviroKlenz HVAC szűrővel szemben, de nem távolítják el vagy semmisítik meg a kémiai szagokat és gázokat, ami semlegesíti a szagokat és a VOC-okat, amelyek megakadályozzák a beltéri légtérbe való visszatérést.

A levegő aktív szén tisztítása elérhető, és a kálium-permanganát aktivált alumínium golyó,


10.jpg