CHEMXIN PLASTIC SHADE BALL TELEPÍTÉSE

- Oct 27, 2017-

Az árnyékgömbökről:

A 4 hüvelykes HDPE 100% -os szűz fekete műanyag árnyékgömb a lefolyó fedélként működik a víztartály felszínén. Néha védőgolyóknak, golyóknak stb.

vízgömbök

Különböző alkalmazások esetén: műanyag golyók

- Párolgásmentesítés (bányászat, agráripar, vízkezelés)

-Wildlife védelem - megakadályozza a medencék megközelítését (bányászat, petrolkémia, cellulóz)

-Eliminációs algák (bányászat, agráripar, vízkezelés)

-Energia megtakarítás - kevésbé hőálló folyadék (bányászat)

-Odors csökkentés (vízkezelés, agráripar, cellulóz)

Fizikai tulajdonságok:

Az árnyékgömbök üregesek, kivéve a kis mennyiségű vizet, hogy kissé elmerülhessenek. Miután szó szerint a tartályba esett, az árnyékgömbök gyakorlatilag karbantartást nem igényelnek, és úgy tervezték, hogy ellenálljon a szél 100mph-ig és a téli időjárás ellen.

A tartályban úszó fedélként az árnyékgömbök a felszíni terület kb. 91% -át veszik igénybe. Csökkentik a napfénynek kitett felület nagyságát, és így alacsonyabb a vízhőmérséklet. Ezzel párhuzamosan a golyók meggátolják az UV sugarakat, hogy elérjék a vizet, és így csökkentsék az algákat.

Telepítés:

A beépítéshez az árnyékgömböket   "öntik" a tartályba.Az újbóli felkészülést terveznek arra, hogy illeszkedjenek bármilyen méretű és alakú tartályba.

Amikor a vízszint csökken, az árnyékgömbök a helyzetet magukhoz ragasztják. Amikor a vízszint emelkedik, az árnyékgömbök a felszínre egyetlen rétegre térnek vissza.

Attól az időponttól kezdve, amikor egy árnyékgömböt tettem a tartályba, azonnal megmentettem a pénzt, bár még nem számszerűsíthető.

Miután az összes golyó be van építve, a becslések szerint a legtöbb síterület még kb. 2 és fél éven belül megszakad.

Mivel az árnyékgömböknek a becslések szerint élettartama meghaladja a 15 évet, ezt nagy befektetésnek tartom.


fekete golyó