Chemxin alumínium-oxid kerámia golyó a golyósmalom

- Sep 14, 2017-

Chemxinkerámia alumina labda ipari veterán, miután 14 éves tapasztalattal rendelkezik a kőolaj, kémiai, kohászat, környezetvédelmi, repülőgépipari mezők egyike.

Mi elsősorban a kínálatKerámia golyó,Köszörülés labda,Aktivált timfölddel,Molekuláris szűrő.. .chemical segédanyagok.

KerámiaTimföld csiszolás labda

(1) magas kopásállóság

Alumínium-oxid golyó kopásállóság is magasabb, mint a közös alumínium-oxid golyó. Ha ez működik, a labda nem szennyezi a csiszoló anyagok, így lehet megőrizni a tisztaságot és tökéletesít a stabilitás, az őrölt anyagok, különösen a kerámia máz.

(2) a nagy sűrűségű

A nagy sűrűségű, nagy keménységgel és a magas őrlési karakterek a csiszoló időt takaríthat meg, a hatalmas szoba nagyítás. Így csiszoló hatékonyságát javíthatja.

Van kétféle köszörülés labda gördülő és a CIP-pel.

Gördülő: D2-D20MM

CIP: D25-D80MM

Golyósmalom

Ez a kulcs berendezés újra az anyagok után elsősorban összezúzzák. Golyósmalom van széles körben használt száraz vagy nedves típusú csiszoló mindenféle ércek és egyéb őrölni képes anyagok, cement, szilikát termék, új építőanyag, tűzálló, műtrágya, fekete és nemvas fémek és üveg kerámia ipar.

A hordó daráló hajtja a motor-átviteli és csökkentése révén megfelelő sebességgel forog. A csiszoló média a forgó hordó egy bizonyos magasságban felemelkedik, és akkor viselkedik, hányódás, és alá, amely hatással volt az anyag és őrölt.

Activated-Alumina.jpg