Kerámia strukturált csomagolás

- Jul 21, 2018-

Kerámia strukturált csomagolás

Rövid bemutatkozás:

A kerámia felület rendkívül vékony fólia folyadékáramlást eredményezhet, és a cseppfolyós gőzáramú csatornák elősegítik a folyadék és a gőz keverését, és ezzel egyidejűleg általános nyomáscsökkenést okoznak. Ezek a kemxin kerámia strukturált csomagolásának oka ugyanaz, mint a fém csomagolás. Eközben a kemxin kerámia strukturált csomagolásai sokkal ellenállóbbak a korrózióval és a magas hőmérsékletgel, mint a fém csomagolás. A kerámia csomagolás felületi szerkezete elősegítheti a nedvesedést és a folyadék tartósságát minimálisra tarthatja.


kemxin kerámia strukturált csomagolás  


(Kerámia hullámosított strukturált oszlopcsomagolás) hullámpapírlemezből készül. A szomszédos lapok hullámzatának dőlésszöge a függőleges oszloptengelyhez képest megfordul, és minden ponton, ahol a hullámzás metszi, keverő cellákat képez. Ez elősegíti a folyékony és gázáramok intim keverését és radiális eloszlását. Minden további elemet az oszloptengely körül elforgatunk úgy, hogy az egyik elem lapjai a fenti és az alatti elemek lapjaival szemben álljanak. Minden elemen áthaladva a gáz és a folyadék alaposan összekeverik a lapok síkjával párhuzamos irányban. A következő elemek elforgatásával a torony teljes keresztmetszetén kiváló keverés és elterjedés érhető el mindkét oldalról oldalra és hátra.

A strukturált geometriai elrendezés által kifejlesztett áramlási jellemzők nagy hatásfokot eredményeznek, ami jó hatásfokot eredményez más tömegátviteli eszközökhöz képest. (Termékeink adatai az alábbiak: X és Y a 30 és 45-ös hullámosodási pontok esetében; az arab számok a sorozat sajátos területére vonatkoznak.