Legjobb opció adszorbens közeg LPG gázkezeléshez

- Mar 27, 2020-

A legjobb megoldás adszorbeáló közeg LPG gázkezeléshez


Molekuláris szita 13X

Mint ismert, a légfrissítő és a parfüm, a testpermet, a festékfesték stb. Készítéséhez a kezelt PB-gázra van szükség. De az LPG-gáz nagy részének nagy szaga van a kén, merkaptán, víz, por és egyéb szennyeződések miatt. Tehát először elő kell állítanunk ezeket a szagokat. A szokásos módszer az LPG szagtalanító berendezés használata, amely három szűrőoszlopból áll. A torony gáz- és kimeneténél egyaránt. A torony gázbemeneténél és kivezetésénél vannak nyomásnövelő szivattyúk gáznyomásnövelő és szállítási célokra.


A szűrési folyamatnak három szakasza van, az első oszlopot aktív szénnel, a maradék kettőt pedig 13x molekulaszitával töltjük meg. A torony be- és kimeneténél van egy feltöltő szivattyú az LPG szállításához és cseppfolyósításához, hogy az LPG-gáz teljesen megtisztuljon. A molekulaszita töltéséhez általában az oszlop 2/3 magasságánál nagyobbnak kell lennie, hogy helyet hagyjon neki. a gáz.

A nagy adszorbens kapacitású CHEMXIN Molecular Sieve 13X ideális választás az LPG gázkezeléshez. Bármilyen kérdés, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért.


LPG-1

LPG-2