Alumina csiszológolyó

- Jun 15, 2017-

Az alumínium golyó bauxit, hengerpor, alumínium-oxid, magas hőmérsékletű kalcinálás Alfa alumínium-oxid por nyersanyagként, keverés, őrlés, őrlés (cellulóz, agyag), fröccsöntés, szárítás és szinterezés során, . A különböző alumínium-oxid tartalom szerint osztható a középső alumínium golyóra, a középső magas alumínium golyóra és a magas alumínium golyóra.

Általában 60-65% alumínium-oxid tartalmat "alumínium golyó" -ra osztottunk, és a 75-80% alumínium-oxid tartalma "közepes, magas alumínium-oxid". Az alumínium-oxid több mint 90% -a magas alumínium-oxid golyó volt. Ezek közül a magas alumínium golyót 90 porcelán, 92 porcelán, 95 porcelán és 99 porcelán osztják. 99 porcelán magas termelési költségei és néhány nagy gyártója, nagy mennyiségű gyártása miatt most főleg néhány különleges kerámiagyárra van kéznél.

Az alumínium golyót és a közepes alumínium gömböt a legtöbb kerámiagyár elfogadja alacsonyabb ár miatt. Ezeket elsősorban kerámia billetek csiszolására használják. Magas alumínium golyó a nagy szilárdság, nagy keménység, nagy kopásállóság, nehéz, kis térfogat, magas hőmérséklet ellenállás, korrózióállóság, szennyezés és más kiváló tulajdonságok miatt széles körben használatos különböző típusú kerámia, zománc, üveg, vegyi anyagok és egyéb Gyárak vastag kemény anyagok és mély feldolgozás, különösen a 92 tartalom alumínium golyó volt a leggyakrabban használt.