Aktivált alumínium-oxid a TBC eltávolításához

- May 26, 2020-

Aktivált alumínium-oxidTBC eltávolításhoz

A molekulaszitán zeolitnak szelektív adszorpciós hatása van. Méhsejtes. Az aktivált alumínium-oxid gömb szuper erős adszorpcióval rendelkezik. Különféle gázok és folyadékok szárítására alkalmas. Adszorbensként, szárítószerként, katalizátor-hordozóként, defluoráló és kéntelenítő szerként használják kőolajban, vegyi műtrágyában, vegyiparban és más területeken. Az aktivált alumínium-oxid felosztható aktivált alumínium-oxid golyó-adszorbensre, aktivált alumínium-oxid golyó szárítószerre, aktivált alumínium-oxid golyó defluorálószerre, adszorbensre a hidrogén-peroxid előállítására és aktivált alumínium-oxid golyós katalizátor hordozóra.

Bár az aktivált alumínium-oxid golyók vegyi termékek, a vízben mérgező anyagokat képesek felszívni, a vízben pedig eltávolítani a fluort és az arzént. Különleges eljárással kezelték. Egyedülálló csontvázszerkezete miatt erős affinitása van az aktív komponensekkel. Jó stabilitással rendelkezik, és nagyon alkalmas adszorbensként vízkezeléshez. És ez egy nagyon ideális környezetvédelmi termék.

A vízkezelésen kívül adszorbeálja a TBC polimerizációs gátlót, és széles körben alkalmazzák szárító folyadékokban és gázokban.

A TBC adszorpciójára szolgáló speciális aktivált alumínium-oxid gömb erősen polarizált vegyületek, például víz és etanol adszorpciós képességével rendelkezik. A TBC adszorpciójára szolgáló speciális aktivált alumínium-oxid gömbök a TBC-t (p-terc-butil-katecholt) és nehézfém anyagokat is adszorbeálhatják szénhidrogénekben.

A TBC adszorbeálására szolgáló speciális aktivált alumínium-oxid gömb pórusátmérője nagyobb, mint az általános adszorbensé, ami segít a szénhidrogénekben lévő szennyeződések adszorbeálódásában. Az aktivált alumínium-oxid gömbök hatékonyan képesek elnyelni a gumit, a PS-t (hőre lágyuló polisztirol szintetikus gyanta), az ABS-t (sztirol-butadién-sztirol blokk kopolimer), a TPE-t (poliolefin hőre lágyuló elasztomer) és más gyártási helyeket. Használjon TBC (p-terc-butil-katechol) polimerizációs gátlót, hogy megfeleljen a termék követelményeinek.

Chemxin specifikusaktivált alumínium-oxidmagas TBC adszorpció. Üdvözöljük és írjon nekünk e-mailt a további részletekért.