Aktivált alumínium-defluuráló szer

- Nov 01, 2017-

Molekula képlet: Al2O3 · nH2O (0 <>

Molekulatömeg: 101,96 + nH2O

A Chemxin aktivált alumínium- fluoreszcens anyag nagy mennyiségű porlasztási kapacitással rendelkezik, és nem mérgező, íztelen, szagtalan, vízben és szerves oldószerekben oldhatatlan.

Széles körben használják fluorid eltávolítására magas fluorid-területen, ciklikus alkánok defluoráló szerek az alkil-benzol termelés között. Ez a termék felhasználható az elszíváshoz, a szennyvíztisztításhoz, a szagtalanításhoz stb.

Bevezetés

Az aktív alumínium-oxid defluorálószer fehér gömb alakú porózus részecskék, egyenletes részecskeméret, sima felület, nagy mechanikai szilárdság, erős higroszkóposság, nem reped és felduzzad a víz elnyelése után.

A fluor az állatok és az emberek számára szükséges nyomelem. A normális napi bevitel 2 és 3 mg között van, túl sok vagy túl kevés betegséghez vezethet, ezért az ivóvízben a deflúzió fontos. Az aktivált alumínium-oxid jó szilárdsággal, jó kopásállósággal, hosszú élettartammal, stabil teljesítményével és nagy defibrációs kapacitással rendelkezik, a vízminőség megőrzése után a vízminőség megfelel a nemzeti egészségügyi előírásoknak, így az aktivált alumínium-oxid a vízkezelés egyik nélkülözhetetlen anyaga.

Az aktivált alumínium-oxid-defluoráló szer amfoter adszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik, a vizes oldat PH értékének szabályozásával, az anionok vizes oldatban leválaszthatók. A defluornáló berendezések hasonlóak az ioncserélőhöz, annak érdekében, hogy magas defibrációs kapacitást érjünk el, alacsonyabb PH értékre van szükségünk, míg a PH értéke 5,5, a fluorozott alumínium-adszorpciós sebesség a legnagyobb. A minőségi követelmény és a korrózió elleni védelem érdekében a PH-értékeknek kissé savasnak kell lenniük. Az aktivált alumínium-oxid defluoráció hasonló az anioncserélő gyantához, de a fluorid ion szelektivitása nagyobb, mint az aniongyanta.

A kisebb részecskeméret növelheti a fajlagos felületet, és teljes mértékben kapcsolatba léphet az aktivált alumínium-oxid és a víz között. Például általában 1-3 mm, 0,4-1,2 mm, fajlagos felületük általában több mint 320 m2 / g. A nagy fajlagos felület nagyszámú mikropórust jelent, ez biztosítja a fluorid ion vízben való erős adszorpcióját. Amikor a nyers víz PH értéke és lúgossága alacsonyabb, az aktivált alumínium-oxid deflúziós kapacitása magasabb, a köbméter aktivált alumínium-oxid alumínium-fluorid-abszorpciója 6400 gramm, a fluorid abszorpciós kapacitása meghaladja a 4,0 mg / g értéket, és az ár alacsonyabb, mint a szintetikus gyanta.

Aktivált alumínium-defluuráló szer

40.jpg