Aktivált alumínium

- Jun 15, 2017-

Az aktivált alumínium-oxid szelektív adszorpciós kapacitást biztosít gázok, vízgőz és bizonyos folyadékok számára. A telítettség után a víz körülbelül 175-315 ° C-on melegíthető fel a víz eltávolítása és újjáéledése érdekében. Az adszorpció és a feltámadás sokszor megismételhető. A szárítószerként való felhasználás mellett a kenőolaj gőzök adszorbeálódhatnak a szennyezett oxigénből, hidrogénből, szén-dioxidból, földgázból stb. És katalizátorként és katalizátor hordozóként és kromatográfiás analízis hordozóként is alkalmazhatók.

Az aktivált alumínium-oxid a kémiai alumínium-oxid kategóriájába tartozik. Főleg adszorbensként, víztisztító szerekként, katalizátorokként és katalizátor hordozóként alkalmazzák, nyersanyaga és előkészítési módja különbözőképpen alkalmazható.

Aktivált alumínium-oxidok bizonyos körülmények között és regenerálási körülmények között, a termék harmadfokú hőmérsékletének mélységig történő szárítása - 70 fok alatti felhasználás: aktivált alumínium-oxid: Ez a termék használható fluoridként az ivóvíz fluorid eltávolító szerként (fluorid eltávolítás Oxigéniparban, textiliparban, elektronikai iparban, az alkán-alkil-benzol termelésének gázszárítási ciklusában, az automatizálási eszköz levegő szárításában és szárításában a műtrágyában és a petrolkémiai iparban, mint például szárítószerben, tisztítószerben (Harmatpont -40 fok), a levegő szétválasztó iparban akár 55 fok harmatpont nyomás ingadozó adszorpció. Hatékony szárítószer a nyomvizek mély száradásához. Nagyon alkalmas nem termikus regeneráló berendezésekhez.