A nitrogén hatása az élelmiszerre

- Aug 21, 2018-

a nitrogénnek az élelmiszerre gyakorolt hatásáról

A tényleges élelmiszertermék, amit létrehoz, csak a csata fele; azt is vonzó és hatékony módon kell csomagolni. Az élelmiszer-csomagolás célja messze túlmutat a termék jó megjelenésén: felelős azért, hogy friss legyen és minimalizálja a szállítás és tárolás során bekövetkező károkat. Ezért fordulnak a legtöbb élelmiszer-csomagoló cég nitrogéngázhoz. Itt közelebbről megvizsgáljuk, hogy a márkák milyen módon használják az élelmiszer-csomagolásban nitrogéngázt, valamint a főbb okokat a helyszíni nitrogéngázba történő befektetésre.

A nitrogéngáz előnyei az élelmiszer-csomagolásban

Az élelmiszer-csomagolásban a nitrogéngáz fő célja az oxigén kiszorítása és a csomagoláson belüli légtér kitöltése. Minden iparág és minden típusú csomagolás hasznos lehet nitrogéngázzal. A dobozoktól és a palackoktól a zsákokig és a dobozokig ezek a fő előnyei az élelmiszerek csomagolásának nitrogénnel történő feltöltéséhez:

A termék hosszabb eltarthatósági idővel rendelkezik - a baktériumoknak egy dolognak kell fennmaradniuk: oxigén. Tehát az oxigén megszabadulásával és a csomagolás nitrogénnel való feltöltésével nincs mód arra, hogy a penész, a penész vagy más káros anyagok képződjenek a termékén, ha elhagyja a létesítményét.

A termék megtartja minőségét - Egy másik dolog, ami elpusztíthatja a terméket, a nedvesség. Azonban, ha az összes üres hely tele van nitrogénnel, nincs hely a nedvesség belépéséhez, így nem kell aggódnia, hogy elpusztítja az ételt.

Az Ön terméke érintetlen marad - ha olyan csomagolás van, amely nem hagy puffert az élelmiszer és a szállítás és tárolás során érintkezésbe kerülő összes elem között, biztos lehet benne, hogy a termék megszakad. Ha azonban az egész tartályt nitrogénnel tölti, beépített akadályt biztosít az élelmiszer biztonságos károsodásának megakadályozására.

Miért válassza a helyszíni nitrogéngázt

Mint látható, az élelmiszer-csomagolásban lévő nitrogéngáz használata nyilvánvaló választás. A következő egyértelmű választás az, hogy a saját nitrogéngázrendszerbe fektet be. Így bármikor létrehozhat saját nitrogéngázt, amikor szüksége van rá. Nem kell foglalkoznia a nitrogénpalackok szállításával és tárolásával, és soha nem fog elfogyni a kínálatából.

Az On Site Gas Systems-nél a vezető nitrogéngázrendszerek gyártója. Együtt dolgozhatunk Önnel, hogy hozzon létre egy személyre szabott nitrogéngáz-generátort, amely segíti Önt a termelés felgyorsításában, és csökkenti a vállalat által viselt hulladék mennyiségét. Ha többet szeretne megtudni a helyszínen levő nitrogéngázról és arról, hogy hogyan lehet előnyös az élelmiszer csomagolására, lépjen kapcsolatba velünk ma. info@chemxin.com