17% szilícium-dioxid alumínium gél

- Nov 22, 2017-

IMG_7599.jpg

Molekula képlet: mSiO 2 · nAl2O3 · xH2O

A szilícium-dioxid-alumínium-oxid gél , amely egyfajta speciális termék, melyet bizonyos mennyiségű alumínium-oxid hozzáadásával alakítanak ki finom por alakú szilikagéllel, különböző alumínium-oxid-tartalom eltérő. A Chemxin 17% vízálló szilikát-alumínium-oxid gél, 0,5% ~ 8% finom porított szilícium-dioxid-alumínium-oxid gél.

17% -os szilícium-dioxid-alumínium-oxid gél egyfajta finom porított vízálló szilikát-alumínium-oxid gél, amelyet általában finom porított szilikagél és finom porított szilícium-dioxid-alumínium-gél védőrétegként használnak. Használható önmagában is nagy mennyiségű szabad víz (folyékony víz) mellett. Bár az operációs rendszer folyékony vizet tartalmaz, ez a termék még alacsonyabb harmatpontot is elérhet.

Elsősorban levegőszárításhoz használják a levegőelválasztás folyamatában; acetilén adszorpció a folyékony ammónia és folyékony nitrogén előállítási folyamatában; sűrített levegő szárítás és mindenféle ipari gáz szárítása; mint folyékony adszorbens és katalizátor hordozó a petrolkémiai iparban, az elektromos segédanyagban és a sörfőzésben; védő rétegként a közönséges szilikagél és szilícium-dioxid-alumínium-oxid gélen.