Aktivált timfölddel labdát a víz Defluorinating

Aktivált timfölddel labdát a víz Defluorinating

Aktivált timfölddel labda magas fluorid víz fluorid ügynök, használt egyfajta molekuláris adszorbens a nagy fajlagos felületéhez. Amikor a nyers víz PH értéke és a lúgosság alacsonyabb, fluorid kapacitás nagyobb, több, mint 3,0 mg/g, műgyanta, alacsony aránya is a fogyasztói...
Csevegj most

Termék részletek

Aktivált timfölddel labda magas fluorid víz fluorid ügynök, használt egyfajta molekuláris adszorbens a nagy fajlagos felületéhez. Amikor a nyers víz PH értéke és a lúgosság alacsonyabb, fluorid minőségben magasabb, több, mint 3,0 mg/g, műgyanta, alacsony aránya is használható az ivó víz arzén eltávolítása.


Fluor eltávolító szer

Darabjainak mérete viszonylag kicsi hogy felülete nagy, általában 1-3 mm-es, általában használt víz nagyobb felfekvő felület. Adott terület index olyan magas, mint a több mint 160 m2 / g, egy nagy szám a pórusokat, hogy a víz fluorid-ion van egy erős adszorpciós kapacitás és magas fluor és arzén eltávolítása. Aktivált timfölddel fluorid (aktivált alumínium folyamat a defluorinate), hogy aktivált timfölddel szűrő media adszorpció, fluor ioncserélő, adszorpciós víz fluorid eltávolítása. Aktivált timfölddel fehér gömb alakú porózus részecske, szemcseméret egységes, sima felület, a mechanikai szilárdság, nedvesség-abszorpciójának erős, nem bővül a kiváló marad érintetlen után szívja fel a vizet, nem mérgező, szagtalan, vízben nehezen oldódik, etanolban, már nagyon erőteljes adszorpció, fluor, elsősorban a magas fluorid területek fluorid az ivóvízhez.Aktivált timfölddelMint a legtöbb szakmai gyártók a híres márkák molekulaszűrő torony szeretettel várunk, hogy vásárolni az aktivált timfölddel labdát a víz Defluorinating raktáron. Alacsony ár és a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás igénybe vehető.
Hot Tags: Alumínium-oxid golyó aktivált víz Defluorinating, gyártók, márkák, alacsony ár, raktáron

Vizsgálat

You Might Also Like