Torony csomagolás média

Torony csomagolás média

A csomagolás torony van a nagy termelési kapacitás, magas elválasztás hatékonysága, kis nyomáskülönbség, kis üzem kapacitása és magas működési rugalmasság előnyeit. A csomagolóanyag, hogy nagy gáz és folyékony kapcsolati felület, magas átviteli együtthatóval, nagy flux és alacsony...
Csevegj most

Termék részletek

A csomagolás torony van a nagy termelési kapacitás, magas elválasztás hatékonysága, kis nyomáskülönbség, kis üzem kapacitása és magas működési rugalmasság előnyeit.

A csomagolóanyag, hogy nagy gáz és folyékony kapcsolati felület, magas átviteli együtthatóval, nagy flux és alacsony ellenállás. Ezért ez van szükség, hogy a csomagolás réteg van kiváló porozitás, nagy fajlagos felületéhez, jó felületi wetability és szoros kapcsolatot a felépítése turbulence elősegítésére. Szükség van az anyagok korrózióállóságára, és rendelkezik egy bizonyos mechanikai szilárdság anyagok gyártásához, hogy az alsó réteg töltelék nem könnyen nyomás és a töredezettség, a deformáció.

Általánosan használt torony csomagolás két kategóriára osztható: véletlenszerű csomagolás és strukturált csomagolás.

Műanyag simító anyagok közé: polietilén (PE), polipropilén (PP), megerősített polipropilén (RPP), klórozott polivinil-klorid (PVC), polivinil-klorid (CPVC) és polivinidilén fluorid (PVDF). Ez jó korrózióállóság, nagy különbség, a nagy fluxus, alacsony ellenállás, alacsony energiafogyasztás, alacsony üzemeltetési költségű, könnyű súly, könnyű kezelhetőség, és újra felhasználható. Műanyag simító anyagok különösen vonatkoznak a kőolaj, kémiai, klóralkáli-, gáz, környezetvédelem és más iparágak a lepárlási alacsony hőmérséklet (60-150 fok), a felszívódás és a mosás torony.


Műanyag véletlenszerű csomagolás

Beleértve a pall gyűrűs, nyereg gyűrű, nyereg szuper gyűrű, cascade gyűrű, gyűrű heilex, konjugált gyűrű, teller Jánosné gyűrű, üreges úszó ball, polyhedral üreges gömb és folyékony felszíni labda.

Kerámia csomagolási kiváló ellenáll a savas és hő ellenállás, és ellenállni a különféle szervetlen szerves sav- és szerves oldószer más, mint sav fluorooxy használható. Kiválóan alkalmas különböző magas, alacsony hőmérséklet és az erős maró alkalommal. Használható, vegyipar, kohászat, gáz, oxigén és más iparágak szárító torony, abszorpciós torony, Hűtéstechnikai tornyok, tornyok, mint a regenerálás tornyok mosás.


Kerámia véletlenszerű csomagolás

Beleértve a raschig-gyűrű kereszt, gyűrű, pall gyűrűs, nyereg gyűrű, szuper intalox nyereg gyűrű, gyűrű cascade, konjugált gyűrű és más kombináció gyűrűk.

Fém csomagolási anyagok közé, szénacél és rozsdamentes acél. Különösen alkalmas vákuumdesztilláció torony, kezelni az anyagot, amely érzékeny a hő, könnyen lebomlanak, térhálósodik könnyű és könnyű átalakítani szén-dioxid. Vékonyfalú, nagy porozitású, alacsony fluxus, alacsony ellenállású, hőállóság, korrózióállóság és magas elválasztás hatékonysága. ami széles körben használják a petrolkémiai, a műtrágya, a környezetvédelem és a más iparágakban a csomagoló-torony.

Fém véletlenszerű, csomagolás, beleértve a konjugált gyűrű, gyűrű belső ív, nyereg gyűrű, szuper rasching gyűrű, szuper mini gyűrű, gyűrű cascade, pall gyűrűs és intalox nyereg gyűrű.

Vannak sok jellegek-ból torony berendezések, felszerelések torony vegyipari, petrokémiai és kőolaj-finomító egyik legfontosabb berendezés. Lehet, hogy a gáz-folyadék és folyadék között folyadék, kétfázisú szoros kapcsolatot anyagátadási céljának eléréséhez, és a közös egység művelet elvégzéséhez a torony berendezések hőátadás: desztilláló, felszívódását, deszorpciós és kitermelése. Ezen túlmenően gáz, hűtés és helyreállítási, gáz nedvesítő és szárítás, mind gáz-folyadék kétfázisú anyagátadási és a hőátadás növekedése.


Inert kerámia golyó

Fém csomagolási

Műanyag csomagolás

Kerámia csomagolás


Mint a legtöbb szakmai gyártók a híres márkák alkalmazás szeretettel várunk, hogy a torony csomagolás média raktáron nálunk vásárolni. Alacsony ár és a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás igénybe vehető.
Hot Tags: torony csomagolás média, gyártók, márkák, alacsony ár, raktáron

Vizsgálat

You Might Also Like