PSA nitrogén generátor

PSA nitrogén generátor

Szén-dioxid-molekulaszűrő torony mikropórusos van erős rokonság részére oxigén molekulák, általában használt külön, az oxigén és a nitrogén a levegőben, és így nitrogén nyomás swing adszorpciós berendezés (PSA) iparágban. CHEMXIN szén-dioxid-molekulaszűrő torony van, nagy mennyiségű nitrogén, magas...
Csevegj most

Termék részletek

Szén-dioxid-molekulaszűrő torony mikropórusos van erős rokonság részére oxigén molekulák, általában használt külön, az oxigén és a nitrogén a levegőben, és így nitrogén nyomás swing adszorpciós berendezés (PSA) iparágban.

CHEMXIN szén-dioxid-molekulaszűrő torony nagy mennyiségű nitrogén, magas nitrogén hasznosítási arány, a hosszú élettartam, alkalmas különböző típusú nyomás swing adszorpciós nitrogén gépek, pedig a kedvelt termék a PSA-rendszer.


Bevezetés (molekuláris szita nitrogén)

A kisebb átmérőjű gáz (oxigén) gyorsabb diffundál, legtöbbjük már adszorbeált fázisba történő molekuláris szita szilárd, tehát, hogy kap a több nitrogént. Miután egy ideig, az adszorpciós oxigén a molekulaszűrő torony van egyensúlyban, a különféle adszorpciós kapacitás, a szén-dioxid-molekuláris szita különböző nyomás, csökkentsük a nyomást a gép eltávolítani az adszorpciós oxigén, ez folyamat az úgynevezett regenerálás. Nyomás swing adszorpciós általában módszer párhuzamosan, a két oszlop váltakozó nyomás adszorpció és dekompressziós regeneráció, annak érdekében, hogy folyamatos nitrogénáramban.


Molekuláris szűrő nitrogén (előny)

PSA nitrogén módszer van a gyors fejlődés a hetvenes években egy új nitrogén-technológia. Összehasonlítva a hagyományos nitrogén módszer, van egy egyszerű folyamat, magas fokú automatizálás, gyors gáztermelés (15-30 perc), alacsony energiafogyasztás, termék tisztasági állítható a széles felhasználói igényeket, könnyű kezelhetőség és karbantartás Alacsony ár, erős alkalmazkodóképességének és egyéb jellemzői a készüléket, így a versenyképes a 1000Nm3 / h nitrogén berendezések, az egyre több és több közepes és kis nitrogén felhasználók, PSA nitrogén vált a választás a közepes és kis nitrogén felhasználók.

Szén-dioxid-molekulaszűrő torony és a zeolit molekuláris szita széles körben használják a nitrogén, oxigén előállítása terén. A molekulaszűrő torony szétválasztása, az oxigén és a nitrogén főként az e két gázok a felszínen a molekuláris szita különbség diffúzió mértékét, szén-dioxid-molekulaszűrő torony egy szén-alapú adszorbens ötvöző Aktívszén és néhány karakter molekuláris szűrő.Szén-dioxid-molekulaszűrő torony
Mint a legtöbb szakmai gyártók a híres márkák alkalmazás szeretettel várunk, hogy a psa nitrogén generátor raktáron vásárolni tőlünk. Alacsony ár és a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás igénybe vehető.
Hot Tags: PSA nitrogén generátor, gyártók, márkák, alacsony ár, raktáron

Vizsgálat

You Might Also Like