3a 4A 5A 13 X aktivált molekulaszűrő torony por festék, műgyanta, ragasztók

3a 4A 5A 13 X aktivált molekulaszűrő torony por festék, műgyanta, ragasztók

Chemxin aktivált molekuláris szita por a szárított szintetikus por molekulaszűrő torony. A karakter a magas dispersibility és a gyors adsorbability. Használják bizonyos esetekben különleges nedvszívó, mint például, hogy a formátlan nedvszívó, hogy adszorbens vegyes, egyéb anyagok stb. Ez...
Csevegj most

Termék részletek

Chemxin aktivált molekuláris szita por a szárított szintetikus por molekulaszűrő torony. A karakter a magas dispersibility és a gyors adsorbability. Használják bizonyos esetekben különleges nedvszívó, mint például, hogy a formátlan nedvszívó, hogy adszorbens vegyes, egyéb anyagok stb. Távolíthat el víz megszünteti a buborékok, növeli az egységesség és az erőt, ha adalékanyag vagy alap festék, műgyanta és néhány ragasztók. Azt is használható a szigetelő üveg gumi távtartó nedvszívó.


3a aktivált molekulaszűrő torony por

4a aktivált molekulaszűrő torony por

5A aktivált molekulaszűrő torony por

13 x aktivált molekulaszűrő torony porMint a legtöbb szakmai gyártók a híres márkák alkalmazás szeretettel várunk, hogy a 3A 4A 5A 13 X aktív molekuláris szita por festék, műgyanta, ragasztók, raktáron vásárolni tőlünk. Alacsony ár és a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás igénybe vehető.
Hot Tags: 3a 4A 5A 13 X aktív molekuláris szita por festék, műgyanta, ragasztók, gyártók, márkák, alacsony ár, raktáron

Vizsgálat

You Might Also Like