Szárítás természetes gáz

Szárítás természetes gáz

Földgáz szárító, hogy használata a molekulaszűrő torony adszorpciós kapacitás földgáz szárítási és tisztítási eszközök, széles körben használják a földgáz-kitermelés, szállítás, töltő- és egyéb linkek. A berendezés teljes szett, két párhuzamos munka a szárító torony és melegítő...
Csevegj most

Termék részletek

Hogy a molekulaszűrő torony adszorpciós kapacitás földgáz szárítási és tisztítási eszközök használata, széles körben használják a földgáz-kitermelés, szállítás, töltő- és egyéb linkek. A berendezés teljes szett, két párhuzamos munka a szárító torony és a fűtés, ventilátor, hűtő, szűrő összetétele keringő. Amellett, hogy a szárító torony, regenerációs torony váltás igényel kézi művelet, az eszköz az összes többi automatikusan, lehet is tervezni minden automatikus.

Kútfej-szerelvény kiáramlása szinte minden földgáz telített gáz víz fázisban, és még magánál egy bizonyos mennyiségű folyékony víz. Földgáz nedvesség jelenléte gyakran okoz súlyos következményekkel jár: CO2, H2S tartalmazó földgáz képezi a savas víz jelenlétében, és korrodálódik, a csővezeték és a berendezések; űrlapok gáz hidratálja, bizonyos feltételek mellett blokk szelepek, csövek és berendezések; Csökkenti a gázvezeték szállítási kapacitás, ami a felesleges áramfogyasztást. A nedvesség jelenlétében gáz jelenléte nagyon kedvezőtlen, tehát a szükséges víztelenítés szigorúbb.

Földgáz Feld, kiszáradás, desulfurization folyamat lehet használt adszorpciós módszer. Különösen az adszorpciós kiszáradás, mert a mély, magas, víztelenítés, egyszerű berendezés, kicsi lábnyom és így tovább.

Az adszorbens teljesítménye rendkívül fontos az adszorpciós működéséhez. Ipari adszorbensek meg kell felelniük a következő követelményeknek: nagy szelektivitás, nagy belső terület, nagy adszorpciós tevékenység, bizonyos mechanikai és fizikai tulajdonságok, jó kémiai tehetetlenség, termikus stabilitás, valamint olcsó és így könnyű.

Az adszorbens általánosan használt földgáz gáz: szilikagél, aktivált timfölddel, aktivált bauxit- és molekuláris szűrőt.


szilícium-dioxid gél

Fehér szilikagél

Narancssárga szilikagél

Kék szilikagélaktivált timfölddel

Aktivált timfölddel fóliatasakba csomagolva.

Aktivált timfölddel oldószer


molekuláris szűrő

3a molekulaszűrő torony

4a molekulaszűrő torony

5A molekulaszűrő torony


13 x molekulaszűrő torony

13 X-APG molekulaszűrő toronyMint a legtöbb szakmai gyártók a híres márkák alkalmazás szeretettel várunk, hogy a földgáz szárítás raktáron tőlünk vásárolni. Alacsony ár és a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás igénybe vehető.
Hot Tags: földgáz, szárítás, gyártók, márkák, alacsony ár, raktáron

Vizsgálat

You Might Also Like