Molekuláris szűrő etanollal szárításához

Molekuláris szűrő etanollal szárításához

Etanol szárítási etanol, szobahőmérsékleten és nyomáson egy éghető, illékony színtelen átlátszó folyékony, alacsony toxicitás, tiszta folyadék nem lesz közvetlenül felhasználható; a különleges íz és kissé ösztönözni; enyhén édes, és kíséri a stimuláló fűszeres ízű. Gyúlékony, a gőz...
Csevegj most

Termék részletek

Etanol, szobahőmérsékleten és nyomáson egy éghető, illékony színtelen átlátszó folyékony, alacsony toxicitás, tiszta folyadék nem lesz közvetlenül felhasználható; a különleges íz és kissé ösztönözni; enyhén édes, és kíséri a stimuláló fűszeres ízű. Gyúlékony, a pára formájában robbanásveszélyes keverék a levegő, a víz, hogy több mint elegyedő.


Molekuláris sziták etanol tisztító fontosságát:

Molekuláris szűrő egy színtelen, szagtalan, nem mérgező új anyag, a vízmentes etil-alkohol előkészítése és más elegyből levαlasztαsi eljαrαshoz nélkül a harmadik komponens, a gyártási folyamat gyakorlatilag nem mérgező hulladék kibocsátás; , Ciklohexán és más erősen mérgező harmadik alkatrészek. Folyamat egyszerű és megbízható, kiváló termékminőség, egy környezetbarát, energiatakarékos technológia.

Az előnye az, hogy csökken a beépítési magasság, a berendezések, a hatékony adszorpciós kapacitás a fix ágy és a késztermék minőségi stabilitásának javítása. A keletkező hulladék gázt, a maradék hulladék hulladék folyadék van egy nagyon jó kezelés.


Etil-alkoholt széles körben használják, és lehet használni:

Oldószer: szerves szintézis; kristályosodás különböző vegyületek; mosó-és tisztítószer; kivonat;

Az alkohol fogyasztása is keverés italok; használnak, a kötőanyag; nitro paint; lakk, kozmetika, festék, festék eltávolító és egyéb oldószerek és növényvédő szerek, gyógyszerek, gumi, műanyag, mesterséges szálak, tisztítószerek és egyéb anyagok gyártásához, fagyálló, üzemanyag, fertőtlenítő és így tovább.

75 % az etanol-oldat van használatos orvosi fertőtlenítés.3a molekulaszűrő torony

Mint a legtöbb szakmai gyártók a híres márkák alkalmazás szeretettel várunk, hogy vásárolni a molekuláris szűrő etanollal szárítási raktáron tőlünk. Alacsony ár és a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás igénybe vehető.
Hot Tags: Molekuláris szűrő etanollal szárítás, gyártók, márkák, alacsony ár, raktáron

Vizsgálat

You Might Also Like