Air elválasztó molekulaszűrő torony

Air elválasztó molekulaszűrő torony

Levegő szétválasztása a leggyakoribb módszerek a levegő szétválasztása a levegő mély befagyasztása, adszorpció, membrán különélés, amely alapján különböző fizikai tulajdonságai, alkatrészek a levegőben. Ez elkülöníteni az oxigén és a nitrogén a levegőben, vagy ugyanabban az időben, kivonat, ritka gázok, mint például a hélium...
Csevegj most

Termék részletek

Air elválasztó leggyakoribb módszereket levegő mély befagyasztása, adszorpció, membrán különélés, amely alapján különböző fizikai tulajdonságai, alkatrészek a levegőben. Ez elkülöníteni az oxigén és a nitrogén a levegőben, vagy ugyanabban az időben, mint a argon és hélium nemesgázok kivonat.

Légbuborék képes oxigén, a nitrogén és a ritka gázok, és a gáz termékek szerezhető be megfelelően 98,0 %-os tisztaságú ~ 99,9 %-os. Ezenkívül molekulaszűrő torony adszorpciós módszer népszerű elválasztására a levegő, amit használnak, hogy az oxigén-dús levegő 80 %-át tartalmazó ~ 95 % oxigén.

图片1 (1).pngCHEMXIN13X-APG molekulaszűrő torony egy levegő szétválasztása külön molekulaszűrő torony magasabb adszorpciós kapacitással, a szén-dioxid és víz. Ez elkerülhető, ha fagyasztott torony jelenség jelent meg, folyamatban van a levegő szétválasztása levegő szétválasztása ágazat speciális követelményeinek

Aktivált timfölddel KA405 számos mikro-utak, és a fajlagos felülete nagy. Ez lehet használni, mint nedvszívó, nedvszívó, és széles körben használják a mély szárítás etilén és propilén, krakkolt gázolaj, hidrogén-generáció, a levegő szétválasztása, műszer levegő szárítást.


5A molekulaszűrő torony

13 X-APG molekulaszűrő torony


Mint az egyik legprofibb gyártó ismert márkák alkalmazás szeretettel várunk, hogy vásárolni a molekulaszűrő torony levegő szétválasztása raktáron tőlünk. Alacsony ár és a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás igénybe vehető.
Hot Tags: Molekuláris szűrő levegő szétválasztása, gyártók, márkák, alacsony ár, raktáron

Vizsgálat

You Might Also Like