2

Guangzhou Chemxin Environmental Material Co., Ltd leányvállalata Jiangxi Xintao Technology Co., Ltd. És mi található Panyu kerület, Guangzhou város, Guangdong tartomány, Kína.

 

Gyárunkat, a XINTAO-t 2002-ben alapították, amelyet néhány meglévő vállalattól átalakítottak. És ez található Pingxiang City, Jiangxi tartomány, P.R. Kína. különben is, ez a negyedik hivatalosan felsorolt "Három Új Tanács" vállalkozás Pingxiang . Ezen túlmenően, a fő termékek molekuláris szita, aktivált timföld, kerámia labda, kerámia, műanyag & fém véletlenszerű és strukturált csomagolás, stb, amelyeket értékesített több mint 80 régió a világon.

 

És az éves kapacitásunk is nagyon nagy, mint 12.000 tonna molekuláris sziták, 10.000 tonna inert kerámia golyó, 10.000 tonna aktivált timföld, 30.000 M3 fajták kémiai csomagolásés 10.000 m3 méhsejt kerámia stb.  Ezzel a hatalmas kapacitással termékeinket több mint 80 országba és területre exportáltuk jó visszajelzéssel.

 

A jobb fejlesztés és intenzív menedzsment érdekében a Chemxin az ISO 9001:2008, az ISO14001:2004 és az OHSAS18001:2008 által tanúsított.

 

A CHEMXIN nem csak a termékeket népszerűsíti, hanem a professzionális technikát és a jó szolgáltatást is hangsúlyozza. Az ügyfél elégedettsége és azonnali szállítása az a két pont, amely soha nem változott. A jó hírnév az erős gerincünk. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a két alapszabályt évekig fenntartsuk. Másrészről őszintén reméljük, hogy hosszú távú, kölcsönös előnyökkel járó együttműködési kapcsolatunk lesz.  Ezenkívül a CHEMXIN egy felelős és elkötelezett csapat, amely azonnal és teljes körűen megfelel az Ön igényeinek.

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor az Ön igényeinek, és meleg üdvözöljük a látogatása a gyárban.


Eléréséhez

1. "Három új igazgatóság" vállalkozás-Állami társaság

2.Ten szabadalmak közüzemi modellek véletlenszerű csomagolás

3. Gyári eszköz: Zeolite automatikus fröccsöntő berendezés, aktivált timföld gyártósor berendezések, kerámia véletlenszerű csomagolás, fém véletlenszerű csomagolás, és a műanyag véletlenszerű csomagolás automatikus fröccsöntő berendezés, Catalyst Legújabb dedikált berendezések.


Alapötlet

A CHEMXIN hosszú idő óta elhatározta, hogy saját maga határozza meg a szabványokat. Nem csak professzionális termékeket kínálunk ügyfeleinknek, hanem jó szolgáltatást is nyújtunk. Mindig hiszünk abban, hogy a szakmai tudáson és innováción alapuló szakmai tudás, valamint az ügyfelekkel, a munkavállalókkal, a környezettel szembeni kötelezettségeinek teljesítése, amelyek et szem előtt kell tartanunk.

Termelési politika

A CHEMXIN-nél saját gyártóüzemeink vannak, amelyeket magas műszaki előírások nak megfelelően fejlesztettünk ki és tartottunk karban. Termékeink mind a standardhoz folyamodnak a nyersanyag vásárlásától, a gyártástól. Minden termékünket minőségben és biztonságban biztosítjuk.


ISO9001-2008.jpgISO14001-2004.jpg

OHSAS 18001-2007.jpgBV Certificate.jpg

Patent2.jpgPatent.jpg

Patent3.jpgPatent4.jpg